Mit livs opskrift

Claus Holm

Category: Personal Change

Nov 10, 2020 at 11:15 (Copenhagen, Berlin, Madrid)

Event registration closing in

Det er farligt, når man glemmer at passe på sig selv. Det måtte kokken Claus Holm erfare på den bitre måde - heldigvis lykkedes det at vende skuden. Hvordan han gjorde det, kan du høre mere om i webinaret her.

I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet Fem fede kokke, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab.

Men det var ikke nemt.

I denne smagsprøve på det fulde foredrag åbner Claus Holm op for at snakke om alt det, vi normalt fortier. Claus sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig humor. Du er meget velkommen til at se med - det koster ikke en krone, men tilmelding er påkrævet.

Hvis du ikke kan være med, når vi går live, så meld dig til alligevel. Vi bestræber at lade webinaret ligge i minimum 48 timer af hensyn til dem, der bliver fanget i trafikken, mødelokalet eller andre steder. Hvis du kommer for sent tilgår du webinaret via samme link som vi sender ud umiddelbart inden vi starter!

-----------

Du skal tilmelde dig her på Zevio for at få et link til webinaret. Vi sender dette link på mail umiddelbart inden webinaret starter.

Ved tilmelding af webinaret accepterer du at du kan blive kontaktet via mail og telefon af Athenas Danmark (datapolitik) og Zevio (Datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available