Jytte vender tilbage

Morten Münster

Category: Organizational Change

Sep 8, 2020 at 11.15 - 12.00

Event registration closing in

Kom til danmarkshistoriens største bogreception. I dette gratis webinar vil adfærdsekspert Morten Münster præsentere grundtankerne i sin kommende bog: Jytte Vender Tilbage: Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds.

Morten kommer blandt andet ind på:

  • Hvad køen i Netto kan lære dig om, hvorfor forandringer går så langsomt
  • Hvad en hummer kan lære dig om, hvorfor kollegaerne er demotiverede
  • Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres ’mindset’
  • Hvorfor motivation er overvurderet, og hvad du skal gøre i stedet
  • Hvordan man træffer gode beslutninger i en foranderlig verden

I samtalen med studievært Cecilie Beck forklarer han, hvorfor mange af de ting, vi tror på om forandringer er forkerte, og hvorfor den eneste vej frem er at hive fat i nogle umoderne dyder, vi desværre har glemt i forbifarten.

Morten holder ikke nogen klassisk bogreception med pindemadder og champagne for sin bog denne gang. Han vil meget hellere forsøge at lave Danmarkshistoriens største bogreception☺

Derfor er du inviteret gratis med.  

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available