Henrik Røde Jensen

Netværk på højeste niveau

Category: Culture and Society

Henrik Røde Jensen
Dec 4, 2020 at 10:00

Event registration closing in

Han er manden bag Bill Clintons og Barack Obamas besøg i Danmark. Events som kun er lykkedes, fordi han har gennem snart to årtier har investeret tusindvis af timer i at pleje sit netværk.


Ved at tilmelde dig dette gratis webinar modtager du også et gratis link til Henrik "Røde" Jensen's bog "Når livet bliver fedt"

Kan alle netværke sig til imponerende resultater og innovation?  

 

Spørger du Henrik Røde Jensen er svaret entydigt JA!

 

Henrik arbejder ud fra en klar ledestjerne. ”Drømme uden indsats medfører store skuffelser – og indsats uden drømme er bare udmattende. Det er kombinationen, der skaber succesen

Henrik er innovativ og ikke bange for at bruge sin gennemslagskraft. Han hjælper virksomheder, kommuner og regioner med at ”få ting til at ske” og med at indfri deres drømme og visioner. Han fik for eksempel Kolding Kommunes drøm om at få Barack Obama til Kolding indfriet i 2018 og har også hentet store politiske verdensstjerner som Generalsekretær i FN, Kofi Annan og Tidl. Vicepræsident Al Gore samt Tysklands Gerhard Schrøder til Skandinavien.

Netværk, vedholdenhed og samarbejde er nøgleord i hans arbejde og foredrag, hvor han på underholdende vis flittigt giver dig værktøjer til at optimere din networking.

Ved at tilmelde dig dette gratis webinar modtager du også et gratis link til Henrik "Røde" Jensen's bog "Når livet bliver fedt"

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX.  Læs mere om LearnXs datapolitik Her

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available