Niels Krøjgaard

Manipulationens psykologi

Oplev et webinar med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard om manipulations psykologi og opdag, hvor let mennesker påvirker andre og hvordan du selv undgår at blive offer for manipulation.

Niels Krøjgaard om manipulationens psykologi

Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på hvordan du kan påvirke andre mennesker, hvordan du undgår at blive manipuleret, og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv. 

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd. Han læser, tolker og koder de signaler, vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise i at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet, PET og Politiskolen, ligesom han har afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til dette webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende webinarer fra Zevio. Læs mere og Zevios datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Mar 23, 2021 11.15 - 11.45
Language:
danish danish
Speaker:
Niels Krøjgaard
Organiser:
Athenas Danmark
Category:
The Brain
Organiser
Athenas Danmark
Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.