Niels Krøjgaard

Manipulationens psykologi

Category: The Brain

Sep 29, 2020 at 11.00 - 11.30

Oplev et webinar med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard, der handler om psykologisk manipulation.

Manipulationens psykologi - oplev hvor let du manipuleres 

​Med foredraget MANIPULATIONENS PSYKOLOGI har du mulighed for at opdage, hvor let mennesker påvirker andre og hvordan du undgår at blive offer for manipulation. Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.


Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd. Han læser, tolker og koder de signaler, vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise i at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet, PET og Politiskolen, ligesom han har afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available