Niels Roos

Når festen slutter

Category: Substance abuse

Jun 19, 2020 at 10.00 - 10.30
Watch Event

The event is unavailable

Oplev et gratis webinar med musikeren Niels Roos der handler om alkoholsmisbrug.

Niels Roos om sit alkoholsmisbrug

Niels Roos er kendt som rapperen Niarn, der op gennem 00’erne storhittede og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug.  I Danmark er alkohol en stor del af vores kultur og en naturlig del af vores sociale samvær. Af samme grund oplever mange, som Niels Roos, at drikkeriet tager overhånd og ender med at ødelægge alt og tage styringen over tilværelsen. I dette tankevækkende webinar vil Niels Ross minde os om hvor farlig at alkohol egentlig er.

Webinaret afholdes fredag den 19. juni 2020 kl. 10.00-10.30 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available