AI - en kunstig intelligens steppebrand

Nikolaj Sonne

Category: Digital Behavior

Aug 26, 2020 at 11:00

Event registration closing in

Gratis web-foredrag med Tekniknørden Nikolaj Sonne, der kort vil lade jer kigge med i krystalkuglen på hvad den tekniske udvikling har i vente.

I dette web-foredrag giver Nikolaj Sonne en kort introduktion til kunstig intelligens og viser eksempler fra det, som allerede er i vores dagligdag. 

De lærenemme maskiner er godt i gang med at finde ud i alverdens hjørner og afkroge, og vi er alle – vidende som uvidende – med til at træne maskinerne. Det bliver stadig sværere at skelne mellem syntetisk og virkelig virkelighed, og selvom mange maskiner nærmest er bedre end os selv, så kan de ”kloge” maskiner stadig snydes – og vi har ikke indsigt i rationalerne. Fint, hvis det er en billedsøgning, som rammer skævt – men hvad nu hvis, det er en læge- eller dommer-bot, der tager fejl? Mød også dommedagsmaskinen; en selvforbedrende maskine, der er klogere end alle mennesker – hold fast og kryds fingre for, at etikken er på plads.

Se med når DR-vært og tænkehat Nikolaj Sonne viser, hvor teknologien måske er på vej hen og (skræk-)eksempler på, hvorfor vi skal holde øje med den - allerede i går.

Webinaret afholdes onsdag den 26. august 2020 kl. 11:00 til 11:30 og det er gratis.


Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Nikolaj Sonnes panicroom. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Forfatterforedrag

Hos Forfatterforedrag finder du foredrag fra landets forfattere - fra kulturlivet, erhvervslivet, den forskningsmæssige, den pædagogiske, den skønlitterære og sportens verden.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available