Nina Nakling

Noen sår kan ikke plastres

Livsmestring er en viktig del av både barnehagens og skolens arbeidsområde, og i samfunnet generelt er det økt fokus på psykisk helse hos barn og unge. Forebygging av mobbing er helt sentralt for å sørge for begge. Ansvaret ligger hos oss, de voksne. Og vi må gjøre jobben sammen. I bhg, på skolen, i idrettslaget, på fritidsklubben og hjemme. Nina gir deg et innblikk i hvordan og hvorfor!

Med høy kompetanse innenfor pedagogikk, ledelse, kommunikasjon og veiledning, kobler Nina sitt engasjement med fag.

Med en vilje til å bevege, engasjere og skape refleksjon leverer Nina entusiasmegaranti. Nå har du også muligheten til å oppleve henne!

Med kunnskap og erfaring som fundament setter et Nina Nakling foredrag tankene i sving, og skaper entusiasme og refleksjon. En av Ninas styrker er nettopp evnen til å engasjere tilhørerne. Nina sier selv hun lever livet «uten filter», og elsker muligheten til å berøre og skape entusiasme hos andre. På scenen brukes humor som et viktig virkemiddel, og Nina er ikke redd for å by på seg selv med stor grad av ironi og skråblikk på livet.

I 2008 startet hun sitt eget firma – Nakling Entusiasme AS. Siden den gang har Nina etablert seg som en av landets mest etterspurte kurs- og foredragsholdere.

Nina er utdannet pedagog, med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, coaching, pedagogisk utviklingsarbeid. Våren 2016 fullførte Nina en master i Utdanningsledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge. For Nina er utdanning virkelig et privilegium og hun elsker å studere.