Bra är det nya bäst – hållbart och inspirerande ledarskap i förändring

Olof Röhlander

Category: Happiness at Work

Sep 8, 2020 at 10:15-10:45

Registration for event is closed

Ta del av en kostnadfri föreläsning med en föreläsare i världsklass. Olof Röhlander har förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt och just nu så behöver vi alla det!

I den här föreläsningen ger Olof några av sina bästa ledarskapstips utifrån den senaste motivationsforskningen, och visar på ett roligt och inspirerande vis hur vi som ledare kan skapa självgående medarbetare som mår bra, fungerar bra och presterar bra. 

Det här är ett smakprov av en längre föreläsning som passar perfekt när förändringar och omorganisationer ska introduceras och implementeras. Den stämmer också bra under perioder med hög arbetsbelastning, när resultaten sviktar, eller när motivationen och arbetstillfredsställelsen gått ned i gruppen, och det behövs ny energi i ledarskapet, samt idéer och kreativitet utifrån för att få det som vi har tänkt oss.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy), 

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available