Olof Röhlander

Motivationsrevolutionen

Category: Happiness at Work

Nov 18, 2020 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Ta del av en kostnadfri föreläsning med en föreläsare i världsklass. Olof Röhlander har förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt och just nu så behöver vi alla det!

Här kommer Olof Röhlander prata om motivation och vilka faktorer som gör att man skapar god motivation. Olof är nu aktuell med den nya boken Motiavtionsrevolutionen som är skriven ihop med psykologiforskaren Magnus Lindwall. 

Pedagogiskt och inspirerande presenterar de den spännande nya forskningen kring en av de bäst bevarade hemligheterna inom psykologin: Självbestämmandeteorin, även kallad SDT. Med SDT får du en vetenskaplig och stabil grund att stå på när du vill skapa hållbar motivation hos dig själv och andra.

-----------

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available