Olof Röhlander

Motivationsrevolutionen

Category: Personal Health

Olof Röhlander
Dec 7, 2020 at 6 PM CET

Event registration closing in

Ny motivation för en ny tid. Nu har du möjlighet att se Olof Röhlander presentera sin senaste bok ”Motivationsrevolutionen”, som är skriven av Olof och Magnus Lindwall, och utgår ifrån Självbestämmandeteorin. En forskning som pågått i 50 år men som har gått under radarn för de allra flesta personer, företag och organisationer. Nu ändrar Olof på detta!

Ta del av ett webinar med en inspiratör i världsklass. Olof talar om sin nya bok "Motivationsrevolutionen", som innehåller de verktyg som krävs för kunna ta eget ansvar för att må bättre och fungera bättre, men också ge kunskap om hur vi skapar en miljö som främjar våra grundläggande psykologiska behov. I boken presenteras även den senaste forskningen om vad som skapar verklig och hållbar motivation. Olof går även igenom hur vi kan sätta upp kraftfulla mål som främjar våra inre drivkrafter för att också kunna nå dem. Ett minst sagt innehållsrikt webinar, fyllt med kunskap och verktyg du har nytta av - låt dig inspireras. 

Vid frågor, vänligen sänd ett mail till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event Organizer

Atikko Sverige

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available