Olof Röhlander

Motivationsrevolutionen

Ny motivation för en ny tid. Nu har du möjlighet att se Olof Röhlander presentera sin senaste bok ”Motivationsrevolutionen”, som är skriven av Olof och Magnus Lindwall, och utgår ifrån Självbestämmandeteorin. En forskning som pågått i 50 år men som har gått under radarn för de allra flesta personer, företag och organisationer. Nu ändrar Olof på detta!

Ta del av ett webinar med en inspiratör i världsklass. Olof talar om sin nya bok "Motivationsrevolutionen", som innehåller de verktyg som krävs för kunna ta eget ansvar för att må bättre och fungera bättre, men också ge kunskap om hur vi skapar en miljö som främjar våra grundläggande psykologiska behov. I boken presenteras även den senaste forskningen om vad som skapar verklig och hållbar motivation. Olof går även igenom hur vi kan sätta upp kraftfulla mål som främjar våra inre drivkrafter för att också kunna nå dem. Ett minst sagt innehållsrikt webinar, fyllt med kunskap och verktyg du har nytta av - låt dig inspireras. 

Vid frågor, vänligen sänd ett mail till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige