Pär Johansson

From Glada Hudik till New York

Category: Culture and Society

Oct 15, 2020 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Lyssna på den fantastiska Pär Johansson mannen som skapar skratt och tårar i en härlig blandning.

Trots massivt motstånd startade Pär Johansson Glada Hudik-teatern, en teater där utvecklingsstörda och normalstörda agerar sida vid sida. Teatergruppen har gjort stor succé med utsålda turnéer i Sverige, senast med långfilmen Catwalk och framträdanden i New York.

I den här mini presentationen med Pär så får du ta del av hans arbete tillsammans med Glada Hudik-teatern och deras senaste långfilmsproduktion "Catwalk" som framför allt har de fått oss att tänka på fördomar, vilka mänskliga egenskaper vi lägger vikt på och vad det egentligen betyder att vara en fungerande individ och medmänniska.  Trotsa fördomar, tänj på gränserna och upptäck vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas! 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy), 

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available