PG Wettsjö

Konsten att möta knepiga besserwissers!

Category: Happiness at Work

PG Wettsjö
Nov 26, 2020 at 10:15-10:45
Watch Event

The event is unavailable

Hur möter du en galen granne, märklig kollega eller en hopplös svärfar?

Lyssna på en underbart rolig och lärorik föreläsning med en av landets främsta retoriker

Föreläsarna Zlatan
”Föreläsarnas Zlatan”, så beskrev en svensk journalist PG Wettsjö. PG är en retoriker i världsklass PG Wettsjö har förmågan att fånga sin publik med tydliga exempel, egna berättelser och konkreta tips, allt förpackat med massor av humor. Han behärskar konsten att både roa och lära ut på en och samma gång. PG besitter konsten att leverera ett budskap med retorisk briljans!  

Unikt tillfälle
Detta är ett unikt tillfälle att lyssna PG Wettsjö. PG har föreläst för över 400 000 Scandinavier under drygt 23 år. Han har varit huvudtalare på åtskilliga event som Stora säljdagen, Stora kundservicedagen och Stora Retorikdagen men också på ett flertal motivationsdagar på bland annat Cirkus och Oscarsteatern. Där har han lockat fulla hus och trollbundit flera 10 000-tals åhörare. Har du missat detta så erbjuder nu Athenas dig en unik möjlighet att lyssna på en av landets främsta föreläsare

”PG har en alldeles unik kommunikation av kunskap, värme, galenskap och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i de mest hudlösa förklaring till varför vi har det som vi har det”.
Så beskrev Maria Lundqvist, skådespelare, konferencier och kommunikatör, PG Wettsjö i Uppsala Nya Tidning.

"I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren."

Renée Nyberg , Metronome Film & Television AB

 

PG har skrivit fyra böcker:Sveriges mest sålda kundservicebok  ”Ge kunden en positiv chock” samt uppföljaren ”Ge omgivningen en positiv chock”. Han har även skrivit kommunikations-boken ”När surpuppan log” med John Steinberg samt presentationsteknikboken ”Trollbind dina åhörare” med Helena Bolsöy.

 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available