Lev mere Tænk mindre

Pia Callesen

Category: Happiness at Work

Sep 3, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med metakognitiv psykolog Pia Callesen, hvor du vil blive inspireret til at håndtere dine bekymringer, stress og manglende mentalt overskud ved hjælp af metakognitive værktøjer. Værktøjer der vil være en stor fordel både privat og på job til at stoppe grublerierne og holde fokus på opgaven.

Stop grublerierne og lær at holde fokus privat og på job 

Med metakognitiv terapi vil du kunne håndtere de negative tanker, som i værste fald kan ende i stress, angst og depression. Fokus ligger ikke på indholdet af dine tanker, men på hvor meget tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker, og hvordan du håndterer dem. Et dansk studie har for nylig påvist, hvordan 74 % af de depressionsramte var fri for symptomer efter behandling med metakognitiv terapi.  

Webinaret afholdes torsdag den 3. september 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens kontor. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available