Anette Prehn

PRAKTISK NEUROPLASTICITET - FÅ HJERNEN PÅ DIT HOLD!

Category: The Brain

Anette Prehn
Dec 2, 2020 at 14:30 (dansk tid)

Hjernen er formbar hele livet. Hvis du er interesseret i at blive skarp (eller bare hvæsse det, der allerede er skarpt), så se med når sociolog, bestsellerforfatter og foredragsholder Anette Prehn guider os til små forandringer, der kan ændre hele vores liv.

Et yderst relevant webinar om, hvor formbar vores hjerne faktisk er – og hvordan vi kan få en masse godt ud af dette. Anette Prehn fortæller på vanligt livfuld og jordnær vis om, hvad neuroplasticitet er for noget. Samtidig inviterer hun dig til at bygge bro til din hverdag og se dig selv gøre ting en lille smule anderledes og dermed stimulere både hjerne, krop, tanker og følelser rigt og alsidigt.

Webinaret er for alle, der er interesseret i at holde hjernen skarp og vital igennem hele livet.

Vi inviterer indenfor (på nettet) den 2. december 2020, klokken 14:30. 

OBS: Dette webinar koster intet andet end en tilmelding. Hvis du vil længere ned i et specifikt emne sammen med Anette Prehn, så deltag i vores mere eksklusive og mere interaktive kursus i hjernesmart hen-imod-sprog. Meld dig til det lige her.


Webinaret vil være tilgængeligt i minimum 48 timer efter vi har sendt live. Så hvis du er usikker på om du kan deltage eller risikerer at sidde fast i et møde, så meld dig til alligevel. Du kan sætte dig ned og nyde hele forestillingen når det passer dig indenfor de 48 timer.

Når du melder dig til her accepterer du at du kan blive kontaktet via telefon eller mail af Athenas. Deres datapolitik kan du læse lige her (datapolitik). Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik). Til gengæld skal du ikke betale én eneste krone for at deltage.

Kom med på yderligere online kursus med Anette:

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available