Rane Willerslev

Ekspeditioner - Fra Tundraen til Savannen

Category: Personal Change

Sep 29, 2020 at 16:15

Tag med, når Rane fortæller om nogle af de vilde ekspeditioner, han har været på og hvad de har lært ham.

Rane Willerslev var ikke mere end 20 år, da hans nysgerrighed første gang lokkede ham på eventyr - langt ud i den sibirske ødemark. Senere fulgte en lang række andre dramatiske ekspeditioner.   

Han har stået ansigt til ansigt med en aggressiv bjørn. I 65 graders sibirisk kulde var han ved at fryse ihjel fordi den russiske skindmafia var i hælene på ham og han måtte gemme sig i månedsvis på den sibiriske tundra, indtil ingen ringere end Putin intervenerede. Senere rejste han til det nordlige Uganda, et af verdens mest voldelige områder, for at møde og bo sammen med Ik folket. Også her kom hans liv til at hænge i en tynd tråd.  

Rane Willerslev vil gerne se, hvordan verden hænger sammen, og han bevæger sig gerne helt ud til kanten for at finde svaret. Sådan har han haft det lige siden han var en ung og uprøvet antropolog, til nu i dag, hvor han er direktør for Nationalmuseet.  

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag (privatlivspolitik) og Tikko (privatlivspolitik) - det kan nemt afmeldes igen. 

Du bliver også tilmeldt et nyhedsbrev med lignende arrangementer fra Zevio (privatlivspolitik)

Event Organizer

Forfatterforedrag & Tikko

Forfatterforedrag & Tikko tilbyder en række forskellige arrangementer - primært foredrag. Fællesnævneren for arrangementerne er, at de giver deltagerne en indsigt eller ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling. Vi samarbejder sammen med nogle af landets dygtigste foredragsholdere.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available