Renate Skaue Jørgensen

Hvem er du på din arbeidsplass?

Hvordan bidrar du til å løse dine oppgaver, være en god kollega og bidra positivt til din arbeidsgiver? Hver og en av oss har ansvar for å bidra til å lage en god arbeidshverdag, for oss selv - og de rundt oss. Vi ønsker alle å ha medarbeidere og kolleger som kommer på jobb fordi de har lyst, føler mening og glede i jobben sin.

Etter 25 år som medarbeider og leder, har Renate Skaue Jørgensen erkjent at hun har bidratt med mye positivt medarbeiderskap. Samtidig har hun også innsett at hun har vært med på å skape dårlig stemning. Hun har kost seg med misnøye og bidratt negativt til arbeidsmiljøet. Refleksjoner rundt dette vekket Renates interesse for medarbeiderskap, og hvordan valgene vi tar, eller lar være å ta, påvirker vår arbeidshverdag.

Med glimt i øyet, raushet, god forankring i teori og mange treffende eksempler, setter Renate fokus på hvorfor arbeidsglede er så utrolig viktig, hva som gir oss denne gleden og hvordan vi kan jobbe sammen for å skape enda mer av den.

------

Siden 2012 har Renate Skaue Jørgensen jobbet i eget selskap, Skauro AS, med foredrag om og utvikling av medarbeiderskap i små og store virksomheter, innen både offentlig og privat sektor. Hun har mer enn 20 års arbeidserfaring innen salg, markedsføring, personal og kursholding.

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge

Event starting in
Mar 18, 2021 13:15
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Renate Skaue Jørgensen
Organiser:
Athenas Norge
Category:
Happiness at Work
Organiser
Athenas Norge
Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.