Nanna Hyldgaard

Rig på tid: Tag kontrollen over dit liv

Byt stress og overarbejde ud med fritid og overskud. Det lyder vanvittigt, men det er muligt. Forfatter og journalist Nanna Hyldgaard fortæller hvordan hun selv gjorde i denne udsendelse.

Hvis du drømmer om at få tid til det, der er vigtigt, så er denne udsendelse til dig.

Der er børn, der skal hjælpes til at blive stærke, gode voksne. Der er den der forretningsidé, som lige mangler at du havde nogle flere timer i døgnet. Der er den der hobby, som du elsker at bruge tid på, men har svært ved at finde tid til.

Det kan godt lade sig gøre at finde denne tid. Også selvom du ikke kan se hvordan lige nu. 

Nanna har allere gjort det. Hun har skiftede afbrydelser ud med koncentration og sit overarbejde ud med en kort arbejdsuge. Sammen med sin familie lever hun nu et liv, der er langt mere roligt.

”Jeg får tit spørgsmålet, om vi ikke mangler noget i vores nye livsstil – om der ikke er noget luksus, jeg savner? Men jeg svarer ærligt nej. Mit liv føles rigere end nogensinde før. Jeg er nemlig blevet rig på tid.”   

Nanna har i sin research snakket med flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten og hun har interviewet en række andre mennesker, der alle er blevet rig på tid. 

I denne udsendelse deler hun ud af de centrale indsigter, så du også kan vurdere om du vil være rig på tid.

Fotocredit: Jesper Voldgaard