Rune Strøm

Kan du mærke din røv, Else?

Category: Personal Health

Rune Strøm
Aug 27, 2020 at 11.15 - 12.00

Oplev et gratis webinar med forfatter og kommunikationsekspert Rune Strøm, som fortæller om følelsernes magt og relationens betydning ud fra sin nye bog "Kan du mærke din røv, Else?".

Kan du mærke din røv, Else? 

Rune Strøm udkommer i august måned med bogen ”Kan du mærke din røv, Else? Om følelsernes magt og relationens betydning. Med afsæt i bogen vil Rune holde et gratis webinar på 30 min. Efterfølgende er der 10 min interview.

 

I webinaret fortæller Rune, at når vi går gennem livet, vil vi alle opleve svære følelser, belastende tanker og bøvlede relationer. Og det helt normalt. Der er to slags mennesker, der ikke oplever svære følelser som angst eller skuffelse, tristhed, misundelse med mere. De to slags er psykopater… Og døde. Så hvis vi oplever svære følelser, er det faktisk et godt tegn. Det betyder, at vi ikke er en psykopat og at vi er i live.

 

Rune fortæller, at hvis de svære følelser sætter sig fast og bliver kroniske, kan der være skabt et fundament for traumer, diagnoser og menneskeligt forfald. Omvendt mener Rune bestemt ikke kun, at kriser og konflikter medfører dårligdomme. De kan tvært imod være springbræt til nødvendige og opbyggende forandringer. Kriser kan fungere som muligheder for fornyelse, vækst eller meningsfuld forandring. Det, som er vigtigt, er, hvordan vi reagerer på livets modgang. Gennem personlige historier kommer Rune med redskaber, hvordan vi kan leve et liv med mening… Også når livet gør ondt.

Webinaret afholdes torsdag den 27. august 2020 kl. 11.15-12.00 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available