Jon Kjær Nielsen

Sådan bliver du ambassadør for arbejdsglæden!

Category: Happiness at Work

Oct 1, 2020 at 10.00 - 10.30

Oplev et gratis webinar med Jon Kjær Nielsen og få konkrete eksempler på aktiviteter der kan øge sammenhold og det vigtige, nære kollegaskab.

Sådan bliver du ambassadør for arbejdsglæden!

Tag ansvar for at påvirke dagligdagen

 

Med Jon Kjær Nielsen, M.Sc., forfatter og ekspert i arbejdsglæde

 

Gode arbejdspladser klarer sig bedre

  • Årtiers data fra Danmark og i stigende grad resten af verden taler et tydeligt sprog: At gøre en indsats for en bedre arbejdsplads er et af de smarteste træk man kan gøre, hvis målet er både glade medarbejdere og gode resultater. 

 

Faktorerne er indenfor vores egen kontrol

  • Trods eksterne faktorer som markedet, konkurrenterne, lovgivning og politisk indblanding i øvrigt, så er kvaliteten af hverdagen – hvordan det er at gå på arbejde – noget ledelsen og medarbejderne selv er ansvarlige for.
  • Hør om de kritiske faktorer der skaber gode dage samt de benspænd der kan undgås med den rette opmærksomhed. Både ledelse og medarbejdere har en rolle at spille.

 

Kultur kan formes

  • Lær af de succesfulde, via erfaringer fra arbejdspladser i ind- og udland, og hør konkrete eksempler på aktiviteter der kan øge sammenhold og det vigtige, nære kollegaskab.

 

Konkrete og lavpraktisk

Skønt en langsigtet strategi kan være vigtig, så er det vejen dertil der af afgørende. Hør forslag til konkrete tiltag der kan forme arbejdspladsen, og dagligt bringe jer fremad mod en bedre arbejdsplads.

 

Webinaret afholdes den 1. oktober 2020, klokken 10.00 - 10.30 og det er gratis at deltage.

Ved tilmelding accepterer du at du kan blive kontaktet af Athenas (privatlivspolitik) og Zevio (privatlivspolitik).

Arrangør: Athenas

 

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available