Trine Kolding

Sådan får du et knivskarpt fokus!

Lær at håndtere de mange afbrydelser i hverdagen, så du kan finde, styrke og fastholde dit fokus.

Længe har vi jagtet tiden og forsøgt at skabe mere af den. Men tid som en knap ressource er overhalet af evnen til at fokusere. Det er nemlig uinteressant at få mere tid, hvis du konstant er ufokuseret og mentalt fraværende.

Vi lever i en verden fuld af stimuli. Døgnet rundt er der på arbejdspladsen, i fritiden og i familielivet kamp om vores opmærksomhed. Vi bliver fodret med informationer, mens distraktioner og afbrydelser står i kø for at stjæle vores fokus. Vores hjerner er ikke gearede til dette konstante bombardement. Vi bliver ganske enkelt overstimulerede og får svært ved at koncentrere os, være opmærksomme og lære nye ting.

På baggrund af mere end 20 års erfaring deler Trine Kolding ud af sine bedste råd til at optimere din tid og skærpe dit fokus. Du får inspiration og konkrete metoder, der hjælper dig til at skabe gode arbejdsbetingelser for din hjerne, så du kan fastholde fokus og få tingene gjort og i sidste ende skabe større ro, mere overskud og en bedre balance i den travle hverdag.

Trine Kolding er landets førende ekspert i tid, effektivitet og fokus samt ophavskvinden til De tre tidstyper®. Hun brænder for tiden og ikke mindst for at hjælpe mennesker med at få det bedste ud af den.

Der vil være tid til spørgsmål i slutningen af webinaret.
 

Praktisk: Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte når webinaret starter.. 

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende.