Berith Siegumfeldt

Sådan genkender du en narcissist

På dette onlineforedrag får du konkrete værktøjer til, hvordan du genkender en narcissist og hjælper dig med at navigere i de farlige relationer

Måske har du en kollega, der systematisk modarbejder din indsats på jobbet. Men vedkommende foregiver bare at være hjælpsom?
Måske gør din chef dig hele tiden opmærksom på dine fejl og svage sider? Måske har du en partner, som våger over dig som en høg og kontrollerer alt, du foretager dig?
 

En af de vigtigste kendetegn ved en narcissist er, at de har en slags udstråling, som gør dem mere charmerende og interessante end de fleste andre mennesker.^
Narcissister er som regel meget spontane og mere intense i deres væremåde end alle andre.
Det gør det let for dem at forføre os – og sværere for os at genkende dem.

Studier viser, at 1 ud af hver 10 mennesker er narcissist.
Derfor er du med stor sandsynlighed allerede stødt ind i mindst én, hvis ikke flere narcissister.

På dette øjenåbnende foredrag afdækker Berith Siegumfeldt psykologien bag narcissistens manipulations-strategier og udstyrer dig med konkrete retningslinjer, der vil hjælpe dig til at navigere i de her farlige relationer.

Om Berith Siegumfeldt
Berith Siegumfeldt er sygeplejerske og ekspert i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i de alvorlige eftervirkninger, det har for et mennesker, der udsættes for psykisk vold og manipulation. Hun afholder foredrag, kurser og online forløb om emnet og er ydemere forfatter til bøgerne: ’Hjælp barnet ud af narcissistens magt’ & ’Slip ud af narcissistens greb én gang for alle’.

 

Praktisk: Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte når webinaret starter.. 

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende.