SKØNHEDEN I DET UPERFEKTE

Sanne Østergaard Nissen

Category: Personal Change

Jul 8, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med forfatter og foredragsholder Sanne Østergaard Nissen som handler om tidens perfekthedskultur og hvordan vi gør op med den og finder ro i det uperfekte.

Tidens perfekthedskultur - brug sommerferien til at vende din perfektionisme til din fordel 

I dette webinar vil forfatter, foredragshoder og lektor Sanne Østergaard Nissen sætte spotlight på tidens perfekthedskultur og give dig tips til at bruge sommerferien på at vende din perfektionisme til din fordel. Verden er vendt på vrangen og planerne for sommeren er sandsynligvis ændret for de fleste. Forandringer og kriser såsom Corona tirrer i høj grad også vores perfektionisme, da hverdagen mister sin vante forudsigelighed og vi dermed vores oplevede kontrol. Perfektion er en illusion, og det ved vi godt, men de seneste 20-30 år er der sket en stigning i presset for at være perfekt. Tidens perfekthedskultur må og skal vi gøre op med, da perfektionisme kan føre til forskellige former for mistrivsel.

Webinaret giver input til hvordan du finder meningen i livets foranderlighed og ufuldkommenhed, vender perfektionisme til din fordel og nyder din uperfekte sommerferie.

Webinaret afholdes onsdag den 8. juli kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Holmegaard på tlf. 89 93 48 38 eller moho@athenas.dk  

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available