Simon Solheim

Livvakt: På innsiden av PST

Enkelte norske politikere kan ikke bevege seg utenfor døra uten å ha bevæpnede livvakter fra PST på slep. I dette spennende og avdekkende webinaret blir vi med på innsiden av et av de mest lukkede miljøene i landet. NRK-journalist Simon Frammarsvik Solheim har i to år vært på innsiden av livvaktenes arbeidshverdag, der jobben er å verne, beskytte - og, i verste fall, miste livet for norske politikere

Webinaret den 26. april er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Simon Solheims  kommende foredrag "Livvakt: på innsiden av PST"! For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

 

Med pistolen klar.

Enkelte norske politikere kan ikke bevege seg utenfor døra uten å ha bevæpnede livvakter fra PST på slep. I dette spennende og avdekkende webinaret blir vi med på innsiden av et av de mest lukkede miljøene i landet.

Du vil få et unikt innblikk i hverdagen til sentrale politikere og livvaktene deres. Disse politikeren må ha livvakter rundt seg til alle døgnets tider; løpende etter seg i skiløypene, mellom reolene i dagligvarebutikken og på ferie i utlandet.


Historien til den moderne livvakttjenesten startet i 1945, få dager etter at andre verdenskrigen tok slutt. De kongelige hadde behov for vern etter at tyskerne hadde kapitulert. Det er helt andre trusler i dag. For hver dag det går bra, kommer man nærere dagen det ikke går bra. Slik tenker livvaktene i PST. Og slik må de tenke. Det er jobben deres.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.