Webinar med Sissel Gran

Inni er vi alltid unge

Sissel Gran er en av Norges mest profilerte og anerkjente psykologer. I webinaret Inni er vi alltid unge, basert på Sissels kritikerroste og bestselgende bok Inni er vi alltid unge – Aldringsmeditasjoner, deler hun sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet.

Webinaret den 25. februar  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Sissel Grans populære og givende foredrag "Inni er vi alltid unge"!  For å delta MÅ du melde deg på via ''Sign Up

 

«I en av de store vindusflatene så jeg plutselig et glimt av moren min, høy, tynn, med et litt steilt ganglag og et ubekvemt uttrykk i ansiktet. Problemet var bare at moren min var død for mange år siden. Personen i vinduet var meg.»

 

Opplevelsen av egen aldring kan nærmest komme som en overraskelse, sier Sissel Gran. Hun er en av Norges mest profilerte og anerkjente psykologer, og slett ingen aldersforsker. Hvorfor er hun plutselig blitt så opptatt av dette temaet?

67 år gammel kjenner Sissel Gran alderen på kroppen og skjønner at hun nå definitivt er i gruppen «eldre».

I webinaret gir hun oss et innblikk i foredraget Inni er vi alltid unge, basert på Sissels kritikerroste og bestselgende bok Inni er vi alltid unge – Aldringsmeditasjoner , hvor hun deler sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet. 

Morsomt, sårbart og klokt om alderdom

Sissel Grans ønske er å utfordre oss: Kan vi, gjennom å nærme oss temaet aldring, greie å utvikle en modigere holdning overfor det ufravikelige; alderdommens skjørhet og livets slutt? Sissel stiller spørsmål som om det kan finnes uventede gleder å hente i aldringsprosessen, som mer frihet og åpenhet. Og om kontakten med et indre, aldersløst selv kan representere en motkraft i antialdringens tid.

Sissel byr på morsomme tanker og innsikt som vil vekke nye refleksjoner i deg!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sissel Gran har forfattet en rekke populære bøker som blant annet Hekta på et håp om kjærlighet (2011), Det er slutt (2016) og Kjærlighetens tre porter (2016).

I det daglige er Sissel psykologspesialist og har vært terapeut siden 1979. Hun har mange års erfaring fra psykisk helsevern og har drevet egen suksessfull privatpraksis siden 1997.

Sissel brenner for den psykologiske folkeopplysningen og har vært avisskribent siden 1993. Nå skriver hun i VG Helg og i Morgenbladet. Hun er i tillegg foredragsholder, forfatter og er en av programlederne for den populære podcasten “Kjærlighetspodden”. 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om du har spørsmål, vær vennlig å ta kontakt med Atikko Norway på telefon: +47 22 34 34 94 eller på e-post: kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.

Arrangør: Atikko Norway