Henrik Dresbøll

Skab gode vaner - og bryd de dårlige!

Slip af med hverdagens små tidsrøvere. Lær om vanens psykologi og hvordan du laver den gode arbejdsdag.

Kender du egentlig din egen arbejdsdag?

Ved du hvornår, du er mest effektiv, eller hvad der får dig til at lave overspringshandlinger? Kom med foredragsholder og adfærdsdesigner Henrik Dresbøll på en rejse ned gennem din egen daglige arbejdsgang og bliv bedre til at se den gode vej til at få opgaverne fra hånden, før de bliver stressende.

I denne mini-udgave af det fulde foredrag får du konkrete værktøjer til at slippe af med de dårlige vaner, og etabere de gode. Resultatet er mere overskud og langt mere produktivitet i hverdagen.

 

Om Henrik Dresbøll:

Henrik Dresbøll er forfatter, foredragsholder og direktør. I 2011 var han medstifter af et af Danmarks første adfærdsbureauer og er i dag direktør for rådgiverbureauet WElearn A/S, der bygger adfærdsforandringer med varig værdi.

Tidligere har Henrik udgivet en bog om fiaskoer, han er en populær foredragsholder samt sidder i flere bestyrelser - og så er Henrik en afholdsmand, der tager sin egen medicin. Henrik er desuden forfatter til bogen Få det til at ske, samt medudgiver på New York Times-bestseller Atomvaner, der får dansk premiere i november 2020.

Han har også afholdt vanewbinarer for mere end 7.000 mennesker henover Corona-perioden.

-------- 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark via telefon eller mail. Læs mere om datapolitik hos Athenas Danmark her.

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark