Troels Christensen

Smil til verden... Også når den er gnaven på dig!

Category: Happiness at Work

Troels Christensen
Jan 21, 2021 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et livsbekræftende og energisk oplæg med Troels Christensen. For Troels er optimisme og positivitet ikke noget, der kommer af sig selv. Det er et aktivt valg. Troels taler om vigtigheden af at gøre sig umage i de nære relationer. På arbejdspladsen såvel som i privatlivet.

Kom i godt humør med et underholdende og energisk oplæg om motivation og trivsel.

Uanset hvilken stilling, Troels gennem tiden har haft - leder i detailbranchen, selvstændig erhvervsdrivende eller publikumsansvarlig i foredragsverdenen - har han altid haft relationens betydning i højsædet.

Troels giver sine bedste fif til at skabe møder fulde af venlighed, service og motivation samt jordnære redskaber til en arbejdsplads fuld af trivsel... Også i de hårde tider. 

Selvom Troels taler varmt om venlighed og service, understreger han samtidig, at det som menneske er ok at sige fra... Vi skal turde at sætte foden i jorden overfor ubehøvlet adfærd. 

Glæd dig til et oplæg, der skaber latter, god stemning og eftertænksomhed.

 

Webinaret afholdes tirsdag den 21. januar 2021 kl. 11:15 til ca. 11:45.
Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på mail salg@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX via mail eller telefon (LearnXs datapolitik) og Athenas Danmark (datapolitik. Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available