Søren Holmgren

LÆR AT SÆLGE – og nå de resultater du ønsker

Category: Sales

Søren Holmgren
Nov 16, 2020 at 11:15

Salg er kunsten at opbygge tillidsfulde relationer og imødekomme kundens erkendte og uerkendte behov. Og det er noget, alle kan lære.

Mange tror, at salg er svært eller at sælgerrollen kræver, at man er villig til at manipulere eller sminke sandheden. Virkeligheden er en helt anden. Salg behøver hverken at være svært, mystisk eller manipulerende. Tværtimod hviler det gode salg på dyder som integritet og ærlighed samt faglig og personlig kompetence, og enhver, der arbejder med salg, rådgivning eller relationer, må have disse værdier i sin værktøjskasse for at opnå succes.

 

I dette webinar stiller Søren Holmgren skarpt på:

  • hvilke enkle og effektive værktøjer salgsprocessen rummer - og hvordan du kan lære at bruge dem til at opnå de resultater, du ønsker.

 

  • hvordan du kan opnå status som Trusted Advisor, hvilket er den altafgørende nøgle til succes, når du arbejder med rådgivning, salg eller anden form for vidensbaseret formidling.

 

  • hvordan du kan udvikle de nødvendige kvaliteter og kompetencer og arbejde med din kommunikation og din relation til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

 

Søren Holmgren er en af landets mest erfarne og efterspurgte foredragsholdere. Han er dobbelt olympisk guldvinder i goalball, som er et boldspil for blinde.  Søren har arbejdet med motivation og salg i mange år. Han har bred erfaring fra alle dele af dansk erhvervsliv og er en meget benyttet ledelseskonsulent i mange virksomheder. Han uddannet sælger fra IBMs meget anerkendte engelske salgsskole og har blandt andet vundet IBMs Rookie Of The Year-award som bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Sørens foredrag og kurser er inspirerende, humoristiske og lærerige. De kombinerer praktik og teori til anvendelig viden, som du får konkret glæde og gavn af i din hverdag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX og Tikko Danmark. Læs mere om LearnXs datapolitik HER, og mere om Tikko Danmarks datapolitik HER.

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko Danmark, LearnX

 

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available