Halfdan Timm

Hvordan får du (fortsat) succes med Facebook annoncering i 2020 og 2021?

Category: Digital Behavior

Sep 22, 2020 at 10:00

Oplev et gratis webinar med Halfdan Timm og få gode tips til hvordan du får succes med din Facebook annoncering og skalerer den profitabelt.

 

Få gode tips til at skalere Facebook profitabelt

Facebook som annonceplatform er fortsat en unik mulighed for at ramme knap 4 millioner aktive danske brugere.

Det er samtidigt en platform, der har ændret sig meget med tiden - både i forhold til hvordan du kan strukturere dine kampagner, definere målgrupper og annonceformater.

I dette webinar kommer Halfdan Timm ind på de vigtigste ting, du som annoncør skal vide for at skalere Facebook profitabelt.

Det er operationelt og med talrige eksempler fra virksomheder, der lige nu gør det godt. Hvis du selv har ansvar for at øge omsætningen via digital marketing, er det her webinaret for dig.

 

Webinaret afholdes tirsdag den 22. september 2020 kl. 10.00 - og det er gratis at deltage.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Ved at tilmelde dig webinaret siger du 'ja tak' til nyhedsbreve fra Obsidian (privatlivspolitik), GoLearn (privatlivspolitik) og Zevio (privatlivspolitik). 

Event Organizer

Obsidian / GoLearn / LearnX

Obsidian:
Med baggrund i 10 års erfaring fra kundesiden, har Obsidian valgt at specialisere sig i performance marketing og skabe et bureau, som de selv ville have valgt.

GoLearn
GoLearn går til kamp mod kedelig e-læring og motiverer dine medarbejdere til at lære ved hjælp af inspirerende eksperter, professionelle skuespillere samt videoer i knivskarp 4K kvalitet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available