Sunde digitale vaner - Webinar med Imran Rashid

Imran Rashid

Category: Digital Behavior

Nov 19, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Webinar med speciallæge i almen medicin og bestseller-forfatter Imran Rashid. Få større fokus på det vigtige, mere ro og genvind evnen til at være nærværende.

Et årti i distraktionens tegn

Det sidste årti har mere end noget andet været præget af en ureguleret digitalisering, der har skabt udfordringer for menneskers evne til at være nærværende, holde fokus og fordybe sig.

Speciallæge og forfatter Imran Rashid har om nogen med sine bøger SLUK (2017) og Offline (2019) og senest Sunde Vaner - skabt med vilje (2020) skabt en humanistisk modbevægelse, som har til formål at give mennesket magten tilbage over maskinerne. 

Fokus, fordybelse og nærvær

Webinaret er interessant for dig, hvis digitale vaner har medført dårligere fokus, ringere koncentrationsevne, søvnproblemer, mindre nærvær eller stress. Det er ligeledes for dig, der arbejder professionelt med børn og unge, borgere, patienter og andre, som er påvirket af en ureguleret digitalisering, og hvor en digital vaneændring kan være en del af løsningen på udfordringer med mental sundhed, koncentration, søvn m.m. 

Imran Rashid

Imran er uddannet speciallæge i almen medicin fra Københavns Universitet.

Parallelt med lægegerningen har han været involveret i udviklingen af mere end 10 sundhedsapps og webplatforme.

I 2017 skrev han på baggrund af sine kombinerede erfaringer fra hhv. lægegerningen og IT-iværksætteriet bestselleren SLUK, som havnede på bestsellerlisterne i mere end 16 måneder, og som har solgt mere end 24.000 eksemplarer.

 

Webinaret afholdes mandag den 19. november 2020 kl. 11:15 til 11:45.
Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas og Tikko via mail eller telefon (Athenas datapolitik Tikkos datapolitik)

Arrangør: Tikko og Athenas

Event Organizer

Tikko & Athenas

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler Tikko også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Athenas formidler foredrag i direkte samarbejde med landets skarpeste og mest eftertragtede foredragsprofiler. Athenas elsker at bidrage til udviklingen af denne formidlingsform, fordi de dagligt ser, hvordan den skaber mærkbare resultater hos både store og små organisationer.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available