Susan Hart

Den hierarkiske hjerne, og udvikling af empati

Oplev et GRATIS webinar med Susan Hart, der guider os til en sund udvikling af hjernen og find ud af, hvordan du og dine kære ikke mister den sunde hjerneudvikling midt i en coronatid.

Den hierarkiske hjerne, og udvikling af empati

Hjernen er forunderlig – plastisk, sårbar og ’brugervenlig’. Men den har brug for stimulation for at udvikle sig. I de første leveår har forældre en stor betydning for barnets udvikling, men hurtigt bliver pædagoger og lærere også betydningsfulde autoriteter - for ikke at glemme betydningen af søskende og gode venner! Igennem gode relationer udvikles evnen til empati, men det er ikke ligegyldigt, hvornår i livet vi får hvilken stimulation. I dette webinar vil Susan Hart give en kort introduktion om, hvilke gode samspil med andre er vigtige og hvornår, for at vores følelsesmæssige potentiale kan udfolde sig gennem zonen for nærmeste udvikling. Da den basale stimulation for følelsesmæssig udvikling foregår gennem kontakt, leg og berøring, må vi passe på, at vi ikke glemmer vigtigheden af disse kompetencer midt i en coronatid.

Webinaret afholdes mandag den 28. september 2020 kl. 16:30 - 17:00 - og det er gratis at deltage.

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Tikko.dk og fra Docenten - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om Tikkos datapolitik her - og om Docentens datapoltik her.

Arrangør: Tikko og Docenten

Registration for event is closed
Language:
danish danish
Speaker:
Susan Hart
Organiser:
Tikko
Category:
The Brain
Organiser
Tikko
Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!