Susanne Pettersson

Skapa vinnande team

Category: Leadership

Susanne Pettersson
Jan 28, 2021 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Vad kan vara viktigare än att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att samarbeta för att både må och prestera bra tillsammans?

I denna föreläsning kommer Susanne med energi och kraft att föreläsa om nyckelfaktorer för att få människor att dra åt samma håll med framgång och glädje.

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare och blev vald till Årets Kvinnliga talare 2018. Hon har 25 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar. Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för aktiva och ledare inom Svensk elitidrott.

 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available