Svend Brinkmann

Plads til at være menneske. Slår vi overhovedet til?

Category: Culture and Society

Oct 5, 2020 at 11.15 - 11.50

Gratis webinar og samtale med Svend Brinkmann, der med udgangspunkt i sin bog "Hvad er et menneske?" tager pulsen på tidens tendenser og menneskets væsen

Psykologiprofessor Svend Brinkmann tager i dette webinar på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål om menneskets væsen anno 2020:

  • Hvordan skal vi indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt?

  • Er der overhovedet plads til at “være menneske” i det moderne præstationssamfund?

  • Hvordan står det til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastigheds-kultur? 

 

Svend Brinkmann: Hvilken retning er vi på vej i?

Svend Brinkmann blev for alvor kendt i offentligheden, da han med sin triologi Stå fast, Ståsteder og Gå glip opfordrede til modstand mod tidens udviklingstvang og  undersøgte, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt. Bøgerne har alle været fast inventar på boghandlernes bestseller-lister i årevis. 

 

Webinaret afholdes mandag den 5. oktober 2020 kl. 11:15 til 11:50 og er helt gratis at se og lytte med på. Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas via mail eller telefon (datapolitik) og tilmeldt Tikkos nyhedsbrev (datapolitik). Du tilmeldes også et nyhedsbrev om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko og Athenas

 

Event Organizer

Tikko & Athenas

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler Tikko også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Athenas formidler foredrag i direkte samarbejde med landets skarpeste og mest eftertragtede foredragsprofiler. Athenas elsker at bidrage til udviklingen af denne formidlingsform, fordi de dagligt ser, hvordan den skaber mærkbare resultater hos både store og små organisationer.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available