Bæredygtige business trends

Tania Ellis

Category: Future of Work

Jul 1, 2020 at 11.15 - 11.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med den internationalt anerkendte trendspotter og prisbelønnede CSR-ekspert Tania Ellis, som fortæller om fem bæredygtige business tendenser virksomheder skal have styr på for at fremtidssikre deres forretning.

Bæredygtige business trends 

Få i dette webinar CSR-ekspert og trendspotter Tania Ellis' 5 gode grunde til, at din virksomhed skal arbejde ansvarligt og bæredygtigt - både under og efter coronakrisen.

Webinaret afholdes onsdag den 1. juli 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available