Hur kan du lättare förstå människorna i din omgivning?

Thomas Erikson

Category: Body Language

Jun 2, 2020 at 10.15 - 10.45

Registration for event is closed

Hur reagerar de fyra färgerna på press och stress? Det finns några enkla sätt för att ta reda på vad som är en persons primärfärg - och det är att se på hur de agerar under press.

Den 2 juni kan du uppleva ett gratis webinar med succé författaren Thomas Erikson. Hur kan du lättare förstå människorna i din omgivning? 

 

Hur reagerar de fyra färgerna på press och stress?

Det finns några enkla sätt för att ta reda på vad som är en persons primärfärg - och det är att se på hur de agerar under press. 

 

Personer med ett rött beteende har en tendens att pröva att ta kontroll över alla situationer de hamnar i. Detta för att det värsta de vet är att tappa kontrollen. 

Personer med ett gult beteende är rädda för social isolation och för att andra inte ska tycka om dem. Detta kan göra dem påflugna och irriterande; de tvingar sig till varje samtal och pratar mer än vanligt om sig själva... 

Personer med ett grönt beteende blir mer passiva under stress. De undviker konflikter och är därför eniga med allt och alla. Dessvärre kommer det bara att föra till ... mer konflikt, eftersom det inte går att säga ja till alla.

Personer med ett blått beteende drar i handbromsen och stoppar helt. Det värsta de vet är att misslyckas och eventuellt göra narr av sig själva. De vill gärna trippelkolla i princip allt och risken är att de aldrig klarar att bli färdiga. 

 

Hur reagerar du under stress och press? Ser du någon koppling mellan ditt beteende och en viss färg? 

 

Om Thomas Erikson

Thomas Erikson är ledarskapskonsult och författare som föreläser om mänskliga beteenden och ledarskap. Han arbetar med att utveckla organisationer och företag utifrån ett ledarperspektiv och har genom åren tränat tusentals av chefer till att bli bättre ledare. 

Han är författare till världssuccén "Omgiven av idioter" som är översatt till över 40 språk och har precis gett ut boken "Omgiven av motgångar”.

 

Upplev Thomas runt om i Sverige

Boken "Omgiven av idioter" blev nummer 1 i Sverige i 2019. Våren 2021 kommer du kunna uppleva Thomas nya föreläsning “Omgiven av motgångar” runt om i Sverige. Gå in på www.atikko.se för att se när föreläsningen kommer till dig. 

 

Event Organizer

Atikko Sverige

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available