Hvordan kan du forstå de du omgås?

Thomas Erikson

Category: Body Language

May 26, 2020 at 10:15

Registration for event is closed

Hvordan reagerer de fire fargene på press og stress? Det finnes noen enkle måter å finne ut hva som er en persons primørfarge - og det er å se på hvordan de agerer under press.

Den 26 mai kan du oppleve et gratis webinar med suksessforfatteren Thomas Erikson. Hvordan kan du forstå de du omgås?


Hvordan reagerer de fire fargene på press og stress?

Det finnes noen enkle måter å finne ut hva som er en persons primørfarge - og det er å se på hvordan de agerer under press. 


Røde har en tendens til å prøve å ta kontroll over omtrent alle situasjoner fordi det verste de vet er å miste kontrollen.

Gule er redde for sosial isolasjon og at andre ikke skal like dem. Det kan gjøre dem trengende og irriterende; de tvinger seg til hver samtale og snakker enda mer enn før om seg selv ...

Grønne mennesker blir mer passive enn noen gang under stress. De kaster konflikter og er derfor enige med alt og alle. Dessverre vil det bare føre til ... konflikt, fordi de ikke kan si ja til alle.

De blå drar i håndbremsen og stopper helt. Det verste de vet er å gjøre narr av seg selv, så de vil trippesjekke omtrent alt. Risikoen er at de aldri noen gang vil krysse målstreken.

Hvordan reagerer du under stress og press? Og ser du noen forbindelse til fargene dine?


Om Thomas Erikson

Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut i fra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre ledere. 
Han er forfatter av verdenssuksessen "Omgitt av idioter" som er oversatt til over 40 språk, har akkurat gitt ut boken "omgitt av motganger".

 

Opplev Thomas i høsten 2020

Boken "Omgitt av Idioter" ble nummer 1 i Norge i 2019. Høsten 2020 kan du oppleve han på scener rundt om i Norge med det svært populære og humoristiske foredraget basert på boken. 

For oversikt over Thomas sine foredrag på kulturhus og scener i Norge høsten 2020 se www.atikko.no 

Event Organizer

Atikko Norge

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available