Thomas Lundby

Frygtløs ledelse - et mindset til at udvikle sit følelsesmæssige mod ind i egen ledelsespraksis

Category: Leadership

Thomas Lundby
Nov 24, 2020 at 11:15

Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier, men de handler ofte ikke på deres viden. Erhvervspsykolog og forfatter Thomas Lundby fortæller om vigtigheden af praktisk dømmekraft og følelsesmæssigt mod i ledelse.

Aldrig har der eksisteret så mange lederudviklingsprogrammer. Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier. Men hvorfor tager mange ledere så ikke fat om dårlig adfærd og konflikter? Slår ikke ned på dårlig kvalitet? Insisterer ikke på samarbejde? Siger ikke sin mening i ledergruppen?

Problemet er ofte ikke teoretisk, men praktisk. Ledere ved nok om ledelse, men de handler ikke altid på deres viden. De ved godt, hvad der bør gøres i en given situation, men er ikke villige til at stå i det ubehag og den usikkerhed, der er forbundet dermed.

Forfatter og erhvervspsykolog Thomas Lundby fra IMPAQ vil på dagens oplæg fortælle om “frygtløs ledelse” som et mindset til at udvikle sit følelsesmæssige mod ind i egen ledelsespraksis med målet om at skabe både mere modige og sundere arbejdspladser.

Vil du længere ned i sagerne?

  • 20% rabat for Frygtløs ledelse. Anvend kampagnekode FL20
  • 20% rabat for Det frygtløse lederteam. Anvend kampagnekode DFLT20
  • 25% rabat ved kombinationstilbud for Frygtløs ledelse og Det frygtløse lederteam: Anvend kampagnekoden FLDFLT20

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX og Tikko Danmark. Læs mere om LearnXs datapolitik HER, og mere om Tikko Danmarks datapolitik HER.

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko Danmark, LearnX 

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available