Thomas Rex Frederiksen

Er du en Bush, en Clinton, en Obama eller måske en Trump?

Oplev webinaret med businessmentor og performancecoach Thomas Rex, om synligt og autentisk lederskab er vejen til større resultater

Et webinar omkring Public Speaking og præsentationsteknik

Mange oplever, at de har udfordringer med at vinde publikums gunst nå de leverer et indlæg eller en præsentation. At få publikum til at slappe af, nyde talen og grine. Dette skyldes bl.a. at man ikke kender sin Naturlige Speaker Personlighed og derfor risikerer at miste forbindelsen til publikum. Mister man først forbindelsen, så får ens budskab ikke gennemslagskraft og der handles ikke på det. 

Men sådan behøver det ikke være. Der findes faktisk en 3-trins model der kan sikre, at du som taler kan vinde publikum over – hver gang du går på scenen eller leverer en præsentation i mødelokalet. 

LÆR BL.A.
– De tre trin til at vinde publikum over – hver gang du tager scenen
– Hvorfor du altid skal starte med why
– Hvorfor autenticitet er så vigtigt og hvordan du finder din autentiske stil

LIDT OM THOMAS REX
Thomas stod i 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club & Elevate) og delte i den forbindelse scene med mere end 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og ledere. Alt hvad han lærte, har han samlet i konceptet Own The Stage, som Thomas bruger til at hjælpe ledere, sælgere, iværksættere og eksperter med at tage scenen og skabe værdi, mens de står der.

Thomas foredrag og peptalks er en kombination af fakta og viden, underholdning og masser af deltager involvering. Thomas er ekspert i læringsstile og påvirker sit publikum på mange forskellige måder med det formål at budskabet forstås, huskes og benyttes.

Webinaret afholdes torsdag den 22. oktober 2020 kl. 11.15-12.00.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før foredraget starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til webinaret accepterer du at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark (Datapolitik) og Zevio (datapolitik). 

Arrangør: Athenas Danmark

Registration for event is closed
Language:
danish danish
Speaker:
Thomas Rex Frederiksen
Organiser:
Athenas Danmark
Category:
Leadership
Organiser
Athenas Danmark
Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.