Inger Thormann

Tidlige Traumer, spædbørnsterapien og dens metode.

Inger Thormann er uddannet socialpædagog og cand.psych. fra Københavns Universitet. Inger Thormann har gennem 30 år arbejdet med ansat som psykolog på Skodsborg Observations og behandlingshjem. Her har hun været med til at udvikle ”Skodsborgmodellen”, og i bogform beskrevet den sociale, psykologiske og pædagogiske indsats over for udsatte børn og deres forældre.

"Spædbarnsterapi er en behandlingsmetode rettet mod tidlige traumer. Når børn mellem 0-3 år oplever fysiske og psykiske belastninger, der overstiger, hvad de kan magte, kan belastningerne bremse deres udvikling".

Et af de væsentligste budskaber i Spædbarnsterapi er: Alt usagt binder energi.

Når det lille barn kommer i terapi, sætter terapeuten derfor ord på det, der har været svært. Barnet får fortalt sin historie på en ærlig og nænsom måde. Ordene og de mødeøjeblikke, der opstår under fortællingen, skaber forandring og bringer orden i det kaos, der hersker i barnet. Derved løsnes tidlige traumer, og barnet kommer tilbage i sin naturlige udvikling.

"Metoden kan anvendes til mennesker i alle aldre."

LearnX har fået mange forespørgsler på Inger Thormann og vi er stolte af at kunne byde hende velkommen på skærmen. God fornøjelse derude.

Webinaret varer ca. 30 minutter

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX Læs mere om LearnXs datapolitik HER.

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

 

Arrangør: LearnX