Bliv genfødt som start-up virksomhed!

Tim Vang

Category: Digital Behavior

Oct 28, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Web-foredrag med iværksætteren og innovatoren Tim Vang, der vil give jer Googles opskrift på en hurtig, enkel og billig måde at teste og validere ideers potentiale på.

Få Google opskrift på succes og bliv genfødt som start-up virksomhed. 

Alle kender eksempler på start-ups, der disrupter et marked og bliver store på rekordtid, fordi de evner at handle og tænke anderledes. Men hvordan gør de? Få iværksætter og TEDx keynote speaker Tim Vangs erfaringer med Googles trin for trin-guide til nemt at teste ideer ved hjælp af det enkle værktøj; Pretotyping.

Med masser af energi og glimt i øjet vil Tim Vang vise, hvordan I selv kan lære at tænke i nye produkter og forretningsmodeller og hurtigt tilegne jer værktøjet Pretotyping. Det særlige interessante: Det handler ikke om flere penge. Det handler om et nyt mindset.

Webinaret vil ruske op i vanetænkning og give jer mod på at tænke og eksperimentere som en start-up – og efter foredraget er den næste forretningssucces med garanti kommet tættere på!

Webinaret afholdes onsdag den 28. oktober 2020 kl. 11.15-11.45.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Holmegaard på tlf. 89 93 48 38 eller moho@athenas.dk 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

 

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available