Tomas Myklebust

Sov deg smart

Category: The Brain

Tomas Myklebust
Jan 12, 2021 at 13:15
Watch Event

The event is unavailable

Dersom du kunne gjøre en eneste ting for å øke hjernekapasiteten din, bygge muskulatur, forbrenne fett, se bedre ut og leve lenger – ville du gjort det?

Alt du trenger er litt søvntrening. Søvnkvalitet er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner, både mentalt og fysisk. Nøkkelen til bedre søvn er ikke å nødvendigvis å sove mer, men å sove bedre.

Tomas Myklebust er hjernespesialist som snakker spennende og forståelig om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen. Han er utdannet klinisk psykolog med spesialisering i klinisk nevropsykologi og pedagogikk, og har lang erfaring som nevropsykolog og mental trener innen næringsliv og toppidrett. 

I dette digitale miniforedraget får du lære om søvn og hvordan du kan bli god til å sove. Du får lære hvorfor vi sover, hvordan søvnen påvirker oss, og ikke minst, hvordan du kan forbedre søvnkvaliteten din gjennom å bli mer bevisst på hvordan du kan påvirke, justere og tilpasse søvnen for å få det bedre og få til mer.

---

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas Norge på tlf: +47 911 16 989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas Norge og Zevio (Policy)

Les mer om datapolicy for Athenas.no her: http://www.athenas.no/datapolitikk/

Arrangør: Athenas Norge

Event Organizer

Athenas Norge

Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available