Tommy Krabbe

Træt af dårlige samtaler med dine kolleger?

Category: Personal Change

Tommy Krabbe
Jun 24, 2020 at 15.00 - 16.00

Oplev et gratis webinar med Tommy Krabbe, hvor du lærer at mestre det afgørende sekund, så du undgår misforståelser, unødvendige konflikter og får indsigt, tillid og bedre resultater!

Deltag på dette gratis webinar med Tommy Krabbe og få de rette kommunikationsværktøjer i din rygsæk.

Det er efterhånden slået fast, at det er afgørende for den gode kommunikation, at vi indfører pause mellem stimulus og respons: At vi ikke bare reagerer prompte, når nogen siger noget. Men hvad er det egentligt, vi skal gøre i den ultrakorte ventetid?

Når vi tænder den kommunikationsmæssige autopilot leder vi som regel bare efter møllevand. Hvordan kan den andens udtalelser bruges, så kan jeg få min vilje igennem? Hvad er vand på min mølle? Det kan også være, at vi mest af alt sørger for at gøre forskellen mellem os endnu større. I begge tilfælde går det udover forståelsen og ikke mindst resultaterne af vores tid sammen.

Enhver samtale giver masser af anledninger til skabe sommerfugleeffekter, hvor små tanker i det ene hoved, kan starte store erkendelser i det andet – eller begge hoveder. Men det hele kræver, at vi er rustet til det. Det kan du blive på dette webinar.

Tommy Krabbe, én af landets mest populære oplægsholder og konsulenter indenfor, forandringer, kommunikation, organisationsudvikling, nysgerrighed, social kapital, trivsel og samarbejde.

Tommy er uddannet cand.mag i Interpersonel organisationskommunikation og har beklædt en række stillinger i både det private og offentlige.

 

Webinaret afholdes onsdag den 24. juni 2020, klokken  15.00 - 16.00 og det er gratis at deltage.

 

Arrangør: CGA

 

Event Organizer

CGA

CGA tilbyder uafhængig formidling og rådgivning af nogle af de dygtigste konsulenter og undervisere, indenfor blandt andre kurser, workshop, procesforløb, facilitering og træning ud på Jeres arbejdsplads. Vi har adskillige års erfaring indenfor formidling og rådgivning, til såvel offentlige som private virksomheder. Så I kan trygt overlade opgaven til os.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available