Bryd vanen og få succes efter krisen

Torben Wiese

Category: Personal Change

Jul 2, 2020 at 11.15 - 11.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med vanebryder Torben Wiese, som taler om, hvordan vi bruger coronakrisen aktivt til at gøre op med tidligere vaner.

Vanetjek efter coronakrisen

De fleste danskere drømmer sig i disse dage tilbage til tiden før corona-krisen ændrede verden uden varsel. Krisen har medført en ny virkelighed med fyringer, hjemsendte medarbejdere og nye regler og retningslinjer, der har besværliggjort hverdagen for de fleste. Midt i coronaens begrænsninger og den øgede usikkerhed vil vi alle gerne tilbage til normalen, for vi er vane– og tryghedsmennesker, men er det velkendte og ”plejer” nu også det vi bør tilstræbe at skulle tilbage til? I dette webinar vil den kendte vanebryder, forfatter og foredragsholder Torben Wiese slå et slag for, at vi bruger coronakrisen aktivt til at gøre op med tidligere vaner og fremgangsmåder, der alt for ofte begrænser vores udvikling og kreativitet.   

Torben har i mange år arbejdet med vaner, trivsel, robusthed og forandringer og han ved om nogen, at forandringsparathed har været en efterspurgt kvalifikation på arbejdsmarkedet, og han mener, at corona-krisen er en kærkommen mulighed for at give virksomheden og medarbejderne et vanetjek. Målsætningen bør være, at vi kommer styrket ud af krisen parate til den nye virkeligheden – og ikke drømmer os tilbage til en hverdag, som helt sikkert ikke bliver den samme.

Webinaret afholdes torsdag den 2. juli 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available