Framtiden kom plötsligt

Troed Troedson

Category: Future

Oct 22, 2020 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Troed Troedson är samhälls- och framtidsanalytiker som har gjort sig känd för sin kunskap om organisationsutveckling. Sedan slutet på 1990-talet har han tagit fram analysmodeller och framtidsscenarier för organisationer och stora företag. Troed Troedson är en av initiativtagarna och ägarna till den digitala tidningen ”Gränsbrytning”.

Våra organisationer, vårt lärande, vår styrning av samhället och vår plats i världen kommer aldrig att bli detsamma. Men det är i allt väsentligt bra. Självklart är det inte bra att människor blir sjuka och dör eller att företag får problem. Men under det, och efter det, kommer vi att upptäcka att det allra mesta som händer är precis den utveckling vi önskat oss, bara väldigt mycket fortare.

Om detta talar Troed Troedson, författare, analytiker, föreläsare och konsult, som i över tjugo år arbetat med framtidsfrågor, digitalisering och samhällsutveckling.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available