Troels Bech

Vinderkultur – når samarbejdet skal fungere!

Category: Leadership

Troels Bech
Nov 23, 2020 at 9:30

I samarbejde skal I kunne opnå de topresultater, som jeres organisation tilstræber. På baggrund af sin egen erfaring som træner fortæller han, hvilke metoder I kan tage i brug, når et team skal gå op i en større helhed.

For at opnå topresultater, såvel på grønsværen som på arbejdspladsen, er teamforståelse og teamspirit uadskillelige elementer for enhver træner/spiller og leder/medarbejder. Det er ikke altid lige let! Enhver gruppe består af forskellige personligheder og dermed også forskellige holdninger og tilgangsvinkler til, hvordan en opgave skal løses. F.eks. er et fodboldhold karakteriseret ved at være sammensat af en mængde store individualister og ikke mindst egoister – og de kan ikke alle spille om søndagen.

Forholder det sig mon meget anderledes på arbejdspladsen?

På arbejdspladsen handler det om at kunne motivere på højeste plan. Igennem mange år som træner for forskellige professionelle fodboldklubber har Troels opnået stor erfaring med de udfordringer, der altid er forbundet med at få et hold til at fungere optimalt og samtidig forstå at se, og ikke mindst til at få det bedste frem, i de enkelte spillere.

Består et hold altid af de bedste spillere? Om positiv tankegang og om at lytte – Kan uafgjort egentlig bruges til noget?

Hør Troels Bech fortælle om at være professionel coach med fokus på holdet og få fornyet inspiration og viden til brug i netop din hverdag.

--------------------

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX og Tikko Danmark. Læs mere om LearnXs datapolitik HER, og mere om Tikko Danmarks datapolitik HER.

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX 

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available