Mads Christensen

Underholdende webinar med Danmarks mest veltalende blærerøv

Category: Culture and Society

Mads Christensen
Mar 3, 2021 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et underholdende og energifyldt webinar med entertainer og mediepersonlighed Mads Christensen. Med udgangspunkt i sig selv og med en befriende politisk ukorrekthed tager Mads Christensen temperaturen på tidens aktuelle tendenser.

Hvad sker der omkring os, og hvor er vi mon på vej hen? På sin vanlige humoristiske, bramfrie, selvudleverende og ærlige facon giver Mads Christensen en indføring i, hvad der optager ham og danskerne lige nu.

Mads Christensen

Glæd dig til at møde den perfekte entertainer! Mads Christensen er kendt for at levere stilsikre anekdoter og underholdende betragtninger om livet på godt og ondt. Den vellidte mediepersonlighed er særligt kendt for medvirken i det legendariske radioprogram Mads og Monopolet, hvor han hurtigt tænkende, velformuleret og hudløst ærligt går i kødet på danskernes dilemmaer. Han er desuden bl.a. fast klummeskribent på Berlingske, ivrig debattør og tidligere moderedaktør på Euroman.

 

Webinaret afholdes onsdag den 3. marts 2021 kl. 11:15 til ca. 11:45.

Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender linket til webinaret til dig via e-mail umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Tikko via mail eller telefon (Tikkos datapolitik). Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko

Event Organizer

Tikko

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available