Emilia van Hauen

Ustyrlige kvinder har det sjovere!

Category: Culture and Society

Oct 7, 2020 at 10:30 AM - 11;00 AM

Statistikker på konstant stigende stress, angst, depressioner og ensomhed viser, at noget er helt galt i vores samfund. Selv klimaet har fået nok. Så vi har brug for en superhelt. Faktisk mange af dem.
Og det er de ustyrlige kvinder!

Ustyrlige kvinder kan bidrage med nye former for kreativitet og en anden tilgang til de eksisterende vilkår. Så vi får en verden i bedre balance. For både kvinder, mænd og kloden.

Dette webinar inviterer indenfor hos Emilia van Hauen og er en kortere version af det fulde foredrag. Webinaret tager på en både skarp og humoristisk måde fat i hvorfor kvinder altid har været styret på deres skønhed, seksualitet og socialitet – og vender det hele om, så kvinderne, mændene og fællesskabet kan bruge dem som en superheltestyrke i stedet.  Vil du med i klubben?
Læs mere om Emilia van Hauen her: https://www.emiliavanhauen.dk/
 

Webinaret er GRATIS og finder sted den 7. oktober 2020 klokken 10:30 hos Zevio.

Du skal tilmelde dig her på Zevio for at få et link til webinaret. Vi sender dette link på mail umiddelbart inden webinaret starter.

OBS: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar accepterer du at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark (datapolitik) og Zevio (Datapolitik).

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available