Ann E. Knudsen

Værd at vide om teenagehjernen

Glæd dig til at opleve online foredraget med Ann E. Knudsen! Med udgangspunkt i neurovidenskab, vil hun tage dig med på en lille rejse gennem teenagehjernen og forklare, hvordan du udnytter denne viden til at være en endnu bedre forældre for din elskede teenager.

De fleste kender det… Det ene øjeblik er de søde og samarbejdsvillige, det næste øjeblik er de afsindigt sure og mener, at der skal anskaffes en "forældrebyttecentral". For af alle de forældre, der var at vælge imellem, var det da uheldigt, at de netop skulle ende op med os.

 

  • Hvorfor er kombinationen forældre / teenagere ofte ladet med dynamit?
  • Er der virkelig "lukket på grund af ombygning" i en teenagers hjerne?
  • Hvorfor kan de være så vanskelige at omgås?

Du får svaret i dette underholdende og lærerige online foredrag med udgangspunkt i genkendelige eksempler og videnskaben.

 

Om Ann E. Knudsen
Med en baggrund som lektor i psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger og holdt utallige foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover medvirker Ann jævnligt som ekspert i TV- og radioprogrammer.

 

Praktisk: Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte når webinaret starter.. 

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende.

 

Foto: Kirsten Adler