Verdens bedste undervisning

Verdens bedste danske skole

Category: School

Jun 8, 2020 at 14.15 - 14.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med folkene bag Verdens Bedste Danske Skole, hvor du får værdifulde inputs til dit arbejde med pædagogisk ledelse i grundskolen.

 

Få en vitaminindsprøjtning til dit arbejde med skole og undervisning

I Danmark har vi et skolesystem i absolut topklasse. Men hvad er det, vi er så dygtige til? Og hvordan kan vi bruge den viden til at bygge videre på Verdens bedste danske skole?  

I oplægget trækker Casper Rongsted og Kasper Myding på deres mange års erfaring med skoleudvikling i både ind- og udland. De kommer med konkrete anbefalinger til, hvordan skolen kan styrke skolens kerneopgave.

 

Webinaret afholdes mandag den 8. juni 2020 kl. 14-15-14.45 - og det er gratis at deltage.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholdernes hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

 

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available