Verdensmester i samarbejde

Eskild Ebbesen

Category: Leadership

Dec 9, 2020 at 14:30 (Central European Time)

Event registration closing in

Eskild Ebbesen tager i dette webinar afsæt i det fulde foredrag: "Verdensmester i samarbejde".

Eskild fortæller om hemmelighederne bag succesen i GULDFIREREN, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet. Emnerne vil bl.a. være: Motivation for samarbejde, lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet og vær bedst når det gælder.

Eskild Ebbesen har vundet 5 Olympiske medaljer ved 5 forskellige Olympisk Lege med 5 forskellige hold. Derudover har han 6 verdensmesterskaber og slået flere verdensrekorder gennem årene. Eskild og sine tre med-roere bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde. Det drejer sig om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst når det gælder, trods forskelle i evner og personligheder. Med fundamentet på plads, lykkedes det Guldfireren at opnå de mål og den succes, som de havde drømt om.

Nu kan du lære af hans erfaringer direkte - uden at du behøver blive en verdensklasse roer først. Meld dig til webinaret her på siden og se med, når Eskild deler ud af sine historier fra verdenseliten indenfor sporten.

Ofte skal man kæmpe ekstremt, selvom man opnår en lille fortjeneste, og der er det især vigtigt stadig at holde fast ved sit mål. Det handler om prioritering, men også om at  engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.

Eskild er forfatter til to bøger - find dem her.

--------

Ved at melde dig til foredraget her accepterer du at du kan blive kontaktet via Athenas Danmark på mail eller telefon (data politik), du vil også blive tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer fra Zevio (data politik).

Arrangør:  Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available